Jäsenedut

Seura-alet tarjoaa:

Powergrip tarjoaa jäsenetuna alennuksia tuotteistaan. Alennukset saat rekisteröitymällä Powergrip:n nettikauppaan. Rekisteröityessäsi valitse seura. Seuran yhteyshenkilö saa sähköpostitse rekisteröintipyynnön ja hyväksymisen jälkeen jäsenedut astuvat voimaan.

Discsport tarjoaa jäsenetuna alennuksia kiekkotilauksista. Alennus on vähintään 1€/kiekko. Alennustaso määräytyy seuran listalla olevien henkilöiden määrän mukaan. Saadaksesi alennukset rekisteröidy Discsportin sivulla. Muista valita myös seura. Rekisteröitymisen jälkeen ilmoita yhteyshenkilölle sähköpostiosoite, jolla rekisteröidyit.

(yhteyshenkilö Soile Mutikainen. Yhteydenotot sihteeri@discgolfhyvinkaa.net)InnovaStore tarjoaa jäsenhintaisia tuotteita seuran jäsenille. Jäsenedut saat kun rekisteröidyt InnovaStore.net nettikauppaan. Rekisteröitymisen jälkeen ilmoita seuran yhteyshenkilölle sähköpostiosoite, jolla rekisteröidyit. Jäsenedut tulevat voimaan, kun InnovaStore on vastaanottanut ja käsitellyt yhteyshenkilön vahvistaman rekisteröitymisen.

(yhteyshenkilö Soile Mutikainen. Yhteydenotot sihteeri@discgolfhyvinkaa.net)

Seuraedut NBDG verkkokaupassa:

1. Rekisteröidy kauppaan logoa klikkaamalla
2. Ilmoita kaupalle (hello@nbdg.fi) millä sähköpostilla olet rekisteröitynyt ja kerro olevasi DGH:n jäsen
3. Jäsenedut aktivoidaan NBDG:n toimesta
4. PROFIT!

Jäsenalennuksen lisäksi seuraetuna on normaalia enemmän bonuspisteitä. Yhteisetu on n. 12% tuotteiden hinnasta.

Ohjeet jäsenetujen aktivoimiseen seuran jäsenten FB-ryhmästä tai sähköpostilla sihteeri@discgolfhyvinkaa.net

Varuste.net tarjoaa alennukset Disc Golf Hyvinkään jäsenille. Alennukset saatavilla liikkeestä sekä nyt myös nettikaupasta. Ohjeet alennusten saamiseen saat yhteyshenkilöltä.

(yhteyshenkilö Soile Mutikainen. Yhteydenotot sihteeri@discgolfhyvinkaa.net)