Tapahtumat

Disc Golf Hyvinkää on aktiivinen tapahtumajärjestäjä. Tapahtumatarjonta sisältää jotain kaiken tasoisille frisbeegolfin harrastajille: Suomen Frisbeegolfliiton alaisia kilpailuita, viikkokisoja, ohjattuja harjoituksia, huippupelaajien vetämiä klinikoita, teemapäiviä jne.

Teemapäiviä järjestetään mahdollisuuksien mukaan ja esitellään lajia ja seuran toimintaa muiden tahojen järjestämissä tapahtumissa. Teemapäiviin voi osallistua kuka tahansa frisbeegolfista kiinnostunut. Teemapäiviä ovat esimerkiksi koululaistapahtumat ja lajiesittelyt.

Huippupelaajien vetämät klinikat ja luennot on tarkoitettu seuran jäsenille. Niitä järjestetään vuosittain pari kertaa.

Ohjatut harjoitukset on suunnattu seuran jäsenille. Harjoitukset on kohdistettu esimerkiksi senioreille, junioreille ja naispelaajille. Harjoituksia vetää koulutetut ohjaajat.

Viikkokilpailut on tarkoitettu kaikille frisbeegolfin harrastajille. Viikkokilpailut on hauska tapa tutustua muihin harrastajiin ja ottaa ensimmäinen askel kohti kilpauraa. Viikkokilpailuissa ei tarvitse kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä. Viikkokilpailuita järjestetään Hyvinkään molemmilla radoilla. Rata on viikkokilpailuiden aikana suljettu muilta heittäjiltä.

Suomen Frisbeegolfliiton alaiset kilpailut on tarkoitettu kilpailulisenssin omaaville kilpapelaajille. Kilpailuita järjestetään Hyvinkään molemmilla radoilla. Rata on kilpailun aikana suljettu muilta heittäjiltä.

Tervetuloa mukaan DGH:n tapahtumiin!